.

.

Syu-Појас Времето 5M Вози Времето Појас, Должина 810/815/825/830/835/850/860/890/900/920-5M, 5mm Теренот, 15/20/Ширина 25мм, HTD Синхрони Круг Гума Појас Издржливи Материјали

Syu-Појас Времето 5M Вози Времето Појас, Должина 810/815/825/830/835/850/860/890/900/920-5M, 5mm Теренот, 15/20/Ширина

DEN 1701.60

Количина на стоки
Достапно на барање

Теренот : 5mm.Ширина : 15/20/25мм.Должина 810/815/825/830/835/850/860/890/900/920-5 M.Издржливи Материјали : Направен од Високо-квалитетен материјал, многу флексибилни, трајни и практични.Висока ефикасност : Ниска издолжување, ниско ниво на бучава, висока отпорност на абење и добра пукнатина корозија. 815-5 M 815mm 5mm 163 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 825-5 M 825mm 5mm 165 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 830-5 M 830mm 5mm 166 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 835-5 M 835mm 5mm 167 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 850-5 M 850mm 5mm 170 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 860-5 M 860mm 5mm 172 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 890-5 M 890mm 5mm 178 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 900-5 M 900mm 5mm 180 15/20/25мм Гумени Црни 1pc 920-5 M 920mm 5mm 184 15/20/25мм Гумени Црни 1pc *Забелешка : Било кои други ширина на 5 M видот на мерењето појас се достапни.Тука се и други модели на 5 M видот на мерењето ремени, ве молиме кликнете на десното модел.5 M Видот на Мерењето Ремени(15/20/Ширина 25мм) 180-5 M /210-5 M /225-5 M /235-5 M /250-5 M /285-5 M /295-5 M /300-5 M /305-5 M /320-5 M /325-5 M 330-5 M /340-5 M /350-5 M /375-5 M /400-5 M /410-5 M /420-5 M /425-5 M /450-5 M /475-5 M /490-5 M 500-5 M /505-5 M /520-5 M /535-5 M /540-5 M /550-5 M /560-5 M /565-5 M /575-5 M /600-5 M /610-5 M 615-5 M /625-5 M /630-5 M /635-5 M /640-5 M /645-5 M /650-5 M /655-5 M /670-5 M /690-5 M /695-5 M 700-5 M /710-5 M /720-5 M /740-5 M /745-5 M /750-5 M /755-5 M /770-5 M /780-5 M /800-5 M 810-5 M /815-5 M /825-5 M /830-5 M /835-5 M /850-5 M /860-5 M /890-5 M /900-5 M /920-5 M 925-5 M /950-5 M /960-5 M /1000-5 M /1050-5 M /1080-5 M /1100-5 M /1125-5 M /1145-5 M /1175-5 M 1210-5 M /1225-5 M /1270-5 M /1350-5 M /1380-5 M /1420-5 M /1455-5 M /1500-5 M /1595-5 M /1700-5 M 1720-5 M /1800-5 M /1870-5 M /2000-5 M /2050-5 M /2100-5 M /2350-5 M /3255-5 M /3750-5 M /3770-5 M.

Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ