.

.

NewYall Пакување од 2 Масло Филтер 04152-YZZA1 w/ Заптивка Печат О-Прстен Елемент

NewYall Пакување од 2 Масло Филтер 04152-YZZA1 w/ Заптивка Печат О-Прстен Елемент

DEN 240.00

Количина на стоки
Достапно на барање

Пакување од 2 Масло Филтер 04152-YZZA1 w/ Заптивка Печат О-Прстен Елемент.За Lexus ES300 H Хибрид 4-2.5 L F/inj.VVT-I 2013 За Lexus ES350 V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2013-2007 За Lexus IS250 V6-2.5 L F/inj. (24 V) DOHC 4 GR-FSE 2013 За Lexus Камион RX350 V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2013-2007 За Lexus Камион RX450 H Хибриден V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GRFXE 2013-2010 За Scion ТЦ 4-2.5 L F/inj. (16 V) DOHC 2 AR-FE 2013-2011 За Тојота Авалон V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 За Тојота Авалон Хибрид 4-2.5 L F/inj. (16 V) DOHC 2 AR-FXE 2014-2013 За Toyota Camry 4-2.5 L F/inj. (16 V) DOHC 2 AR-FE 2014-2010 За Toyota Camry V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2014-2007 За Toyota Camry Хибрид 4-2.5 L F/inj. (16 V) DOHC 2 AR-FXE 2014-2012 За Тојота Venza 4-2.7 L F/inj. (16 V) DOHC 1 AR-FE 2014-2009 За Тојота Venza V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2014-2009 За Тојота Камион Highlander 4-2.7 L F/inj. (16 V) DOHC 1 AR-FE 2013-2009 За Toyota Highlander V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2013-2008 За Toyota Highlander Хибриден V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GRFXE 2013-2011 За Toyota RAV4 4-2.5 L F/inj. (16 V) DOHC 2 AR-FE 2014-2009 За Toyota RAV4 V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2012-2006 За Тојота Сиена 4-2.7 L F/inj. (16 V) DOHC 1 AR-FE 2013-2011 За Тојота Сиена V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE 2014 2013 година 2012 2011 2010 2009 2008 2007 година За Тојота Сиена V6-3.5 L F/inj. (24 V) DOHC 2 GR-FE МОЖЕ ДА 2010 ГОДИНА.

Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ