.

.

ACDelco Злато GF783 Гориво Филтер

ACDelco Злато GF783 Гориво Филтер

DEN 501.84

Количина на стоки
Достапно на барање

Го штити вашето возило гориво систем од нечистотии, како што се : нечистотија, рѓа, и боја честички.Стапици загадувачи пред тие да влезат на гориво испорака систем за подобрување на перформансите на моторот.Обезбедува перформанси и стабилност што очекувате од ACDelco.Произведени за да се исполнат очекувањата за фит форма и функција.На ACDelco Професионални, премија резервни Гориво Филтер е високо квалитетна замена за многу возила на патот денес.Тоа стапици гориво загадувачи пред тие да влезат на моторот гориво испорака систем.За гориво филтер се наоѓа во гориво линија на вашето возило и го спречува контаминација, како нечистотија, рѓа, и боја честички од внесување на гориво испорака систем за да се задржи на моторот работи правилно.Оваа премија резервни замена на гориво филтер е произведен за да се исполнат вашите очекувања за фит форма и функција.На ACDelco Злато (Професионален), премија резервни Гориво Филтер е со висок квалитет замена идеален за многу возила на патот денес.Тоа стапици гориво загадувачи пред тие да влезат на мотори гориво испорака систем.За гориво филтер се наоѓа во гориво линија на вашето возило и им помага да се спречи контаминација, како нечистотија, рѓа, и боја честички од внесување на гориво испорака систем за да се задржи на моторот работи правилно.Оваа премија резервни замена на гориво филтер е произведен за да се исполнат вашите очекувања за фит форма и функција.Имајте на гориво и го вашиот гориво систем далеку од искрите и пламен, гориво е високо запаливи и може да предизвика термички настан.

Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ