.

.

Пејачи и Songwriters: 1972-1973

Пејачи и Songwriters: 1972-1973

DEN 333.36

Количина на стоки
Достапно на барање

Кога ќе сакате да знаете за одреден пат во историјата, да ја слушате на пејач/songwriters.Оние кои го слушнале тука-Не Mc Lean, Carly Simon, Џон Денвер, Paul Mc Cartney, Jim Croce заробени надежи, соништа, и со духот на почетокот на '70-тите години.Истакнува : Не Mc Lean : Американска Пита * Cat Stevens : Утро Е Скршен * Џон Денвер : Карпеста Планина Висока * Jim Croce : Време Во Шише * Carly Simon : Ти си Толку Залудно.

Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ